Bacalao fresco con espárragos y huevos poché

Bacalao fresco con espárragos y huevos poché

4.1 89 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 raciones

Malzemeler

Huevos poché
  • 4 huevos
  • sal para espolvorear
  • pimienta molida para espolvorear
  • aceite de oliva para pincelar
Bacalao y espárragos
  • 700 g de bacalao fresco salpimentado, cortado en 4 trozos
  • 2 manojos de espárragos verdes sin la parte leñosa (en trozos de 2 cm salpimentados)
  • 300 g de agua
  • 1 pellizco de sal
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 3 dientes de ajo

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 591.4 mg
Protein 41.7 g
Kalori 1517 kJ / 362 kcal
Yağ 20.9 g
Lif 1.1 g
Doymuş Yağ 3.9 g
Karbonhidrat 2.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...