Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le crumble
- 25 g de beurre demi-sel
- 25 g de noisettes en poudre
- 25 g de farine de blé
- 1 c. à café d'épices à pain d'épices
Les fruits
- 20 g de beurre demi-sel
- 400 g de pommes et de poires, en petits cubes
- 2 étoiles de badiane
Le dressage
- 100 g de foie gras de canard mi-cuit, en cubes
- quelques feuilles de persil frais ou jeunes pousses (shiso, épinards...)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1411 kJ / 341 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Cheesecake au saumon
4 Std.
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 Std. 30 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 godz. 20 min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Bouchées aux saint-jacques
25 Min
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 Std. 30 Min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 Std. 30 Min