![Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B3737FF1-56EF-4BE3-8F04-8DD8213A688E/Derivates/72A27476-A849-426C-B9CF-F3E8038FE6C2.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de cresson frais, et quelques feuilles pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- du sel
- 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
- 2 citrons verts non traités
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- fleur de sel
-
4
c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés, type hareng
veya 4 c. à soupe d'œufs de lump
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1260 kJ / 299 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beurre blanc
25min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Cabillaud chorizo-tomate
25min
Rillettes d'aile de raie au poivre vert
2ч. 30 мин.
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45min
Carpaccio de saint-jacques
45min
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40min
Gaspacho tomate-gambas
2ч. 30 мин.
Sabayon de fruits exotiques
30min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min