Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g de cresson frais, et quelques feuilles pour la finition
- 150 g de crème liquide entière
- du sel
- 16 noix de saint-jacques fraîches, de belle taille
- 2 citrons verts non traités
- 1 filet d'huile d'olive
- poivre moulu
- fleur de sel
-
4
c. à soupe d'œufs de poisson noirs fumés, type hareng
veya 4 c. à soupe d'œufs de lump
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1260 kJ / 299 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ris de veau panés et laqués, mousseline de potimarron à l'amande
12 Std.
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55min
Chutney mangue-raisin
35 min
Tartare de bar
10 Min
Saint-pierre en croûte d'herbes
1 Std. 10 Min
Barbue au beurre d'orange et de sauge
1h 30min
Asperges sauce mousseline
1h
Gaspacho de melon, tuiles au parmesan
2h 30min
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Sabayon de fruits exotiques
30 min
Bar en croûte de fruits secs
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1u. 15min