Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 100 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 250 g de carottes, coupées en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 450 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 dose de safran
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de jus d'orange
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 665.5 kJ / 159.8 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 6.7 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 4.8 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 784.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rouille
10 dk
Bisque de crevettes
30min
Marmite du pêcheur
50 Min
Velouté de moules et poireaux au pastis
35 Min
Crème d'huître
35 Min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 Min
Soupe de moules à la citronnelle
40 Min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1hod. 15min
Soupe de moules à la citronnelle
55 Min
Crème de champignons aux saint-jacques
40 Min
Calamars farcis comme en Algarve
1h 10min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 Min