Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 2 c. à café de truffe noire fraîche en tapenade (voir "Conseil(s)")
- 320 g de riz vénéré (voir "Conseil(s)")
- 1000 g d'eau
- 200 g de vin blanc
- 800 g de saint-pierre (4 filets)
- 1 filet d'huile parfumée à la truffe
- fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de mascarpone
- 10 g de truffe fraîche émincée (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2500 kJ / 598.2 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Karbonhidrat
- 28.2 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 min
Cromesquis aux asperges vertes et petits pois
1 godz.
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3 godz. 40 min
Papillote de cabillaud, coques et asperges
35 min
Risotto aux asperges
45 min
Estragon-Passion, suprême de volaille basse température (Eric Guérin)
50 Min
Risotto tout vert
40 min
Vichyssoise au haddock
45 min
Roulés de veau à la sauge et à la mozzarella, trofie et courgettes
40 min
Cabillaud façon aïoli
1 godz.
Risotto lotte et lard
50 Min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30 min