Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de coulis de tomates
- 4 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 ½ c. à soupe de vinaigre de xérès
- 120 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- du piment d'Espelette
- pain de campagne
- 150 g de fromage de chèvre doux, type Chavroux
- quelques graines d'anis vert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1574 kJ / 375 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potage de carottes aux fanes
40min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Velouté de brocoli sans cuisson
20min
Velouté de céleri au stilton
35 Min
Soupe asperge citron
55 Min
Soupe froide concombre-courgette
15 min
Gaspacho asiatique
15 min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 min
Crème de courgette et noix de cajou sans cuisson
15 min
Soupe de courgette et menthe
35 Min
Menu petit prix : Velouté de céleri-rave au lait de coco
35 Min
Soupe d'aubergine épicée
30 Min