Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de tomates bien mûres, coupées en morceaux
- 1 bulbe de fenouil, coupé en morceaux
- 200 g de coulis de tomates
- 4 gousses d'ail
- 50 g d'huile d'olive, et 1 filet d'huile d'olive
- 1 ½ c. à soupe de vinaigre de xérès
- 120 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- du piment d'Espelette
- pain de campagne
- 150 g de fromage de chèvre doux, type Chavroux
- quelques graines d'anis vert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1574 kJ / 375 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 22 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Soupe froide concombre-courgette
15 min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20 min
Velouté de concombre glacé
10 min
Soupe de courgette et menthe
35 min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15 min
Gaspacho de concombre et cresson
10 min
Gaspacho indien
2 Std.
Soupe de concombre à la menthe
15 min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Gaspacho concombre-feta
10 min