Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 300 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 1000 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 400 g Karotten
- 40 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Burgunder Rotwein
- 150 g Wasser und 2 EL für die Stärke
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 200 g frische Champignons
- 2 TL Speisestärke
- 100 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- ½ - 1 Bund Petersilie, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2103 kJ / 502 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3hod. 40min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9h
Coq au vin
3 Std.
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 godz. 45 min
Elsässer Zwiebeltarte
1 Std. 50 Min
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2 Std.
Boeuf Bourguignon
3óra 30p
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2 Std. 30 Min
Salzburger Bierfleisch
6h 50min
Boef Stroganoff
50 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.