Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 300 g Zwiebeln, in Spalten, oder Scheiben (1 cm)
- 130 g Speckwürfel (5-7 mm)
- 1000 g Rindfleisch, ohne Knochen, von Schulter oder Schale
- 400 g Karotten
- 40 g Öl
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 40 g Tomatenmark
- 150 g Burgunder Rotwein
- 150 g Wasser und 2 EL für die Stärke
- 1 ¼ - 1 ½ TL Salz
- ½ - ¾ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 - 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- 200 g frische Champignons
- 2 TL Speisestärke
- 100 g Perlzwiebeln, eingelegt, abgetropft
- ½ - 1 Bund Petersilie, frisch
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2103 kJ / 502 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 31 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
3h 30 min
Kalbsrahmgulasch
1 godz.
Sous-vide Teriyaki Lachs
1hod. 20min
Coq au vin
3hod.
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2hod. 30min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Slow Cooking Lammcurry mit Gurken-Minz-Couscous
9 godz.
Cassoulet mit Lamm und Bohnen
2hod.
Slow Cooking Fleischbällchen in Tomatensauce
3 Std. 40 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Salzburger Bierfleisch
6 Std. 50 Min
Boef Stroganoff
50 min