Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 440 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bemehlen
- 440 g Weizenmehl, griffig
- 2 TL Salz
- 3 Eier (Größe M)
- 3 Eidotter
- 50 g Wasser
- 60 g Olivenöl
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 300 g rote Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
75
g Speckwürfel
veya 75 g Bratwurst, roh (italienische Salsiccia), geschält, in Stücken - 80 g Tomatenmark
- 30 g Butter
- 800 g Rindsgulaschfleisch
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ¾ - 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 2 TL Oregano, getrocknet
- 500 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 100 g Rotwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4472 kJ / 1067 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 74 g
- Yağ
- 56 g
- Lif
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hirschragout mit cremiger Polenta
2h 20 min
Kärntner Kasnudln
1 godz. 45 min
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 min
Kalbsrahmgulasch
1 Std.
Rindsragout mit Erdäpfel-Karotten-Püree
50 min
Ossobuco sous-vide
13 Std.
Risotto Milanese
35 min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 Std.
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2h 20 min
Schnelle cremige Polenta
25 min
Boef Stroganoff
50 min