Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 90 g Möhre, in Scheiben
- 30 g Sellerie, in Stücken
- 50 g Porree, nur das Weiße, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Rotwein, trocken
- 1000 - 1200 g Rinderfond (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 3864 kJ / 924 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 92 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1 godz. 30 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Schweinsfilet im Speckmantel mit Grillbutter
1 godz. 45 min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 godz. 30 min
Glasiertes Schweinefleisch auf Vermicelli
1h 20min
Boeuf Bourguignon
3h 30min
Sauce Béarnaise
40min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min
Saltimbocca mit Ofengemüse
2 Std. 10 Min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1 godz.
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min