Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Rinderbeinscheiben (insgesamt ca. 1000 g)
- 40 g Öl
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 90 g Möhre, in Scheiben
- 30 g Sellerie, in Stücken
- 50 g Porree, nur das Weiße, in Ringen
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Rotwein, trocken
- 1000 - 1200 g Rinderfond (siehe Tipp)
- 1 TL Salz
- 10 Pfefferkörner, schwarz
- 5 Pimentkörner
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Besin Değeri
- şuna göre 4 Portionen
- Kalori
- 3864 kJ / 924 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 92 g
- Lif
- 8.2 g
Alternatif tarifler
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 Std. 30 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1h 45 min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Muscheln in Weissweinsud
35min
Sauce Béarnaise
40min
Vitello Tonnato
48 godz.
Caesar-Salat mit Hähnchenbrust
3h 15min
Piccata Milanese
30min
Hackfleisch
35min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min