Teriyaki-Lachs vakuumiert

Teriyaki-Lachs vakuumiert

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Teriyaki-Sauce
    75 g
  • frischer Ingwer in dünne Streifen geschnitten
    20 g
  • Sesam, jede Farbe
    40 g
  • Lachsfilets frisch, mit Haut (je ca. 150 g)
    4
  • Wasser ca., bei Bedarf anpassen
    1450 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst (½ Zitrone)
    30 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 95 mg
Protein 33 g
Kalori 1650 kJ / 394 kcal
Yağ 26 g
Lif 1.2 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...