Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de fenouil, en gros morceaux
- 250 g de courgettes (2 courgettes), en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 50 g de vin blanc
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- 100 g de fromage frais à 0% de MG, en cubes
- 20 tiges de ciboulette fraîche, ciselées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1380 kJ / 327 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 59 g
- Yağ
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Risotto crevette-épinard
40min
Risotto aux asperges
35min
Risotto aux asperges
45min
Risotto de potiron au lait de coco
40min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto à la butternut et aux amandes
35min
Risotto au potiron
35min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Risotto au chou-fleur
45min