Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g d'huile d'olive
-
1
cube de bouillon de poulet
veya 1 cube de bouillon de légumes - 150 g de poireau, blanc et vert clair, fendu en croix puis en tronçons de 3 cm
- 200 g de riz spécial risotto
- 500 g d'eau
- 60 g de gorgonzola au mascarpone
- poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 725 kJ / 173 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 9 g
Alternatif tarifler
Risotto aux cèpes
30 dk
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 dk
Risotto aux asperges
35 min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto de potiron au lait de coco
40 min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Risotto crémeux au camembert
35 min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Risotto au potimarron
1h
Risotto au chou-fleur
45 min