Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de panais pelés, en cubes de 2 cm
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée pelées, en cubes de 2 cm
- 250 g de patate douce pelée, en cubes de 2 cm
- ½ c. à café de sel
- 350 g de lait
- 100 g de fromage à tartiner, type Boursin (ail et fines herbes, ciboulette et noix...)
- 2 brins de persil frais, effeuillé (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 769 kJ / 182 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Yağ
- 7 g
Alternatif tarifler
Purée butternut-noisettes
50 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min
Mousseline de céleri-rave
45 min
Purée panais potiron
45 min
Purée de céleri
25 min
Purée aux saveurs asiatiques
40 min
Purée céleri-pomme
45 min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 min
Merlan et purée de céleri-rave
35 min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 min
Purée de butternut et roulé de veau
50 min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min