![Risottos aux champignons, petits pois et pancetta Risottos aux champignons, petits pois et pancetta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/aa6711c0-b79a-4cc7-8838-1e5199f12d41/Derivates/927dcade-a8d1-49dd-b117-cf9493986f8f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 90 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de petits pois frais, écossés
- 8 champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 6 tranches fines de pancetta
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 968 kJ / 231 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 11 g
Alternatif tarifler
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35 min
Risotto aux asperges et ail des ours
1 Std.
Risotto crevette-épinard
40 min
Rösti de courgette
1h 40min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1 Std. 5 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Risotto au poulet et aux artichauts
35 min
Risotto aux asperges
35 min