Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe ras el-hanout
- 500 g de sauté de veau
- 350 g d'eau
- 1 branche de romarin frais
- 1 feuille de laurier frais
- du sel
- du poivre moulu
- 850 g de carottes (8), en cubes
- 1 c. à café de cumin en poudre
- ½ orange non traitée, 30 g de jus et zeste râpé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1144 kJ / 273 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 6 g
Alternatif tarifler
Poulet au gingembre, riz aux oignons
50 min
Poulet aux citron et amandes
1h 5min
Saltimboccas de veau
35 Min
Cubes de poulet et riz aux lentilles
50 min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 Std. 30 Min
Tajine de keftas, carottes et pruneaux
50 min
Porc teriyaki aux pommes
2h 20min
Curry de bœuf, coco et riz
1 Std. 40 Min
Poulet au citron, olives et boulgour
50 min
Gumbo de poulet façon cajun
35 Min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 min
Bœuf carottes
2h