Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Protein
- 43 g / 43 g
- Karbonhidrat
- 9 g / 9 g
- Yağ
- 11 g / 11 g
Alternatif tarifler
Filet de poulet sauce poulette
20min
Velouté d'endive
35min
Chowder à la dinde
25min
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50 min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Ratatouille aux merguez
40min
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Palette à la diable
1h
Welsh rarebit
30 min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Carbonade flamande
1h 45min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min