Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Protein
- 43 g / 43 g
- Karbonhidrat
- 9 g / 9 g
- Yağ
- 11 g / 11 g
Alternatif tarifler
Carbonade flamande
1h 45min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min
Welsh rarebit
30 Min
Velouté d'endive
35 Min
Truite farcie au maroilles
1 Std.
Poulet en robe de chou et sa purée mousseline
1 Std.
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Quiche endive, moutarde et camembert
1 Std. 30 Min
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1 Std. 10 Min
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Poulet à la crème et à la moutarde
45 Min
Endives au jambon
1h 15min