Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 75 g de parmesan en cubes
- 300 g de veau haché
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de sauce tomate cuisinée, aux légumes ou au basilic (1 bocal)
- 800 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- 250 g de lait
- 175 g de polenta
- noix de muscade fraîchement râpée
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2380 kJ / 569 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 27 g
Alternatif tarifler
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1h 10 min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min