Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de poireau, coupé en morceaux
- 100 g de carotte, coupée en morceaux
- 80 g de céleri branche, coupé en morceaux
- 150 g de navet, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 1000 g d'eau
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 10.6 kJ / 2.5 kcal
- Protein
- 0.1 g
- Karbonhidrat
- 0.4 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 1.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10 min
Sauce tomate épicée
25min
Brunch italien
1h 30 min.
Sucre au thym
10 λεπτ.
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1 Std. 40 Min
Graines de pavot moulues
5min
Yaourt pomme-myrtille
12h 40min
Liqueur fraise-hugo
40min
Œufs décorés
45 min
Sous-vide filets de poulet
1 Std. 55 Min
Lieu et pommes de terre vapeur, sauce beurre blanc au citron vert
40min