Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 36.2 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Délice de foies au riesling
2sa 50 dk
Terrine de campagne
4h 30 min
Rillettes de porc au cidre
2h
Terrine de campagne
25 Std. 15 Min
Rillettes de lapin
12u.
Rillettes de canard
2 Std. 30 Min
Rillettes de porc et de canard
7u.
Pâté de campagne
48h
Terrine bressane
24sa
Rillettes de poulet
6 godz.