Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 230 g de saindoux
- 300 g de sauté de porc, coupé en petits morceaux
- 300 g de poitrine de porc, coupée en petits morceaux
- 200 g de vin blanc
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 3 branches de thym frais, effeuillées
- 5 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1709.1 kJ / 413 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Karbonhidrat
- 2.5 g
- Yağ
- 36.2 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Rillettes aux restes de pot-au-feu
2 Std. 30 Min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Rillettes de porc au cidre
2h
Rillettes de poulet
6 Std.
Terrine bressane
24h
Rillettes de lapin
12 Std.
Magret de canard séché aux épices
360 godz.
Mousse de foie de volaille au porto
72h
Délice de foies au riesling
2h 50min
Rognons de veau sauce madère
20 min