Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 40 g d'échalotes
- 300 g de crevettes crues non décortiquées, les têtes seulement
- 20 g de beurre
- 40 g de cognac
- 20 g de concentré de tomate
- 150 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 c. à café de fumet de poisson déshydraté (voir "Variante")
- 10 g de fécule, délayée avec un peu d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 176.3 kJ / 42 kcal
- Protein
- 0.7 g
- Karbonhidrat
- 2.9 g
- Yağ
- 1.6 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 13.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Truite sauce hollandaise et légumes vapeur
50 min
Rouille
10 min
Velouté de moules au safran
40 min
Sauce dieppoise
35 min
Ragoût de langouste
1h 35min
Sauce armoricaine
1h
Cotriade
1h
Sauce rouille
10 min
Lotte et crevettes à l'américaine
1h 15min
Bisque de crevettes
30 min
Marmite du pêcheur
50 min
Aïoli
10 min