Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le biscuit
- 250 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 150 g de jaunes d'œufs (7-8 jaunes d'œufs)
- 200 g de sucre en poudre
- 3 c. à café de levure chimique (1 sachet et demi)
- 150 g d'amandes en poudre
- 60 g de rhum
Le glaçage
- 1 blanc d'œuf
- 275 g de sucre glace
- 60 g de rhum
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2367 kJ / 563.1 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Karbonhidrat
- 54.4 g
- Yağ
- 33.6 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Far aux pruneaux
1 Std. 5 Min
Far breton aux pruneaux
2sa
Far aux pruneaux
1sa 35 dk
Gâteau nantais et glace au rhum
13h 15min
Gâteau au caramel
3h 50min
Gâteau nantais
1 Std.
Christmas puddings
7 Std.
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Gâteau breton aux pruneaux
12 Std.
Gâteau de rêve danois
1 Std.
Cobbler aux pommes
1 Std. 40 Min
Flan pâtissier au chocolat
3 Std.