Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 280 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 125 g de beurre froid, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- 1 saucisse de Morteau, et une grande quantité d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2923 kJ / 704 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gougères au comté
45 Min
Filet mignon en croûte
1h 5min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Pâté lorrain
15h 30min
Petites baguettes épi au chorizo
3h 30min
Friands au boudin blanc et échalotes
2 Std.
Couronne-cake au lard fumé
1 Std. 30 Min
Pâté de Pâques
2 Std.
Cake à la saucisse de Morteau
1 Std.
Saucisson brioché
2h 50min
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Feuilleté comtois
1h 5min