Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 280 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 3 œufs
- 125 g de beurre froid, coupé en dés
- ½ c. à café de sel
- 1 saucisse de Morteau, et une grande quantité d'eau
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2923 kJ / 704 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 47 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâté en croûte
7 Std. 45 Min
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Cake à la saucisse de Morteau
1 Std.
Quenelles de semoule et lard en gratin
1 Std.
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1 Std. 15 Min
Saucisson brioché
2 Std. 50 Min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 Min
Pâté lorrain
15 Std. 30 Min
Saucisson brioché de Lyon
3hod. 25min
Gougères au jambon fumé et reblochon
55 Min
Filet mignon en croûte
1 Std. 5 Min
Gougères au comté
45 Min