Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de pierna de cordero deshuesada en trozos
- 1 - 2 bulbos de hinojo (aprox. 500 g)
- 750 g de agua
- 100 g de cebolla cortada en 4 trozos
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 palo de canela pequeño
- ¼ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharada de zumo de limón
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1183 kJ / 283 kcal
- Protein
- 18.5 g
- Karbonhidrat
- 1.8 g
- Yağ
- 22.4 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pollo en pepitoria
45min
Pak choi salteado
10min
Judía blanca de ayuno
9 Std. 15 Min
Caldereta de cordero
50min
Arroz con ternasco y borraja
1sa
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Áspic de verduras y huevo
4 Std.
Estofado caribeño de cordero y moldes de arroz al vapor
9 Std. 15 Min
Estofado de ciervo
1sa
Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
30 Min
Tortitas de patata
45min
Arroz con cordero
1sa 10 dk