Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 conejo entero (1000-1200 g) en trozos de 3x3 cm
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de jerez
- 16 tomates cherry
- 10 aceitunas negras
- 5 bayas de enebro (isteğe bağlı)
- 1000 g de agua
- 1 limón en cuartos
- 20 g de hojas de albahaca frescas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1566 kJ / 375 kcal
- Protein
- 33.63 g
- Karbonhidrat
- 2.51 g
- Yağ
- 25.09 g
- Lif
- 1.18 g
Alternatif tarifler
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45min
Conejo en escabeche
48h 50min
Conejo a la huertana
45min
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo al chilindrón
1h
Conejo al cava
1h
Conejo al ajillo con setas
40min
Pollo a la cazadora
40min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Conejo a la cazadora
50min
Conejo al tomillo
45min