Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 conejo entero (1000-1200 g) en trozos de 3x3 cm
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de jerez
- 16 tomates cherry
- 10 aceitunas negras
- 5 bayas de enebro (isteğe bağlı)
- 1000 g de agua
- 1 limón en cuartos
- 20 g de hojas de albahaca frescas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1566 kJ / 375 kcal
- Protein
- 33.63 g
- Karbonhidrat
- 2.51 g
- Yağ
- 25.09 g
- Lif
- 1.18 g
Alternatif tarifler
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1sa
Conejo al ajillo con setas
40 dk
Conejo en doble cerveza
5h
Conejo con romesco y piñones
55min
Conejo con aceitunas negras y alcaparras
50 dk
Conejo al cava
1sa
Conejo a la mostaza
50 dk
Conejo con ciruelas
45min
Conejo guisado
30min
Conejo a la cazadora
50 dk
Conejo a las finas hierbas
50 dk
Conejo al tomillo
45min