Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Protein
- 104 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 13 g
- Sodyum
- 2569.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe corse
13h 15min
Daube d'agneau aux artichauts
1 godz.
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 25 Min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 godz.
Cassoulet au confit de canard
1h 10min
Daube de l'Aubrac
17 Std. 30 Min
Irish stew
3h 30min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Garbure
1h 10min
La daube niçoise
13h 20min
Osso-buco
1 godz. 20 min