![Garbure du Béarn Garbure du Béarn](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C2CDAF9B-BC2C-4B34-80A2-B08C17B41E9D/Derivates/aadbdae4-844a-447d-be77-adfd59793337.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g de graisse de canard
- 500 g de carottes, coupées en morceaux
- 500 g d'eau
- 1 bouquet garni
- ½ chou vert émincé
- 4 cuisses de canard confites, effilochées
- 400 g de gésiers de canard
- 300 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3039 kJ / 723.8 kcal
- Protein
- 104 g
- Karbonhidrat
- 18.3 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 5.8 g
- Lif
- 13 g
- Sodyum
- 2569.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cassoulet au confit de canard
1 godz. 10 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 Std. 10 Min
Truite farcie au maroilles
1 godz.
Tourtes au porc et champignons
1 godz. 30 min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13 godz. 10 min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1h 50 min
Brandade de morue et persillade
50 min
Truites lardées au romarin
1 godz.
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 godz.
Garbure
1 godz. 10 min
Cassoulet de la mer
50 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min