Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 110 g d'oignons rouges (2), coupés en quatre
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 400 g de viande de bœuf hachée à 5% m.g.
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- 500 g de carottes (5) en tronçons de 2 cm
- 150 g de pruneaux dénoyautés (10)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 809 kJ / 193 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 6 g
Alternatif tarifler
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min
Crevettes au safran, spaghetti bicolores
1 Std. 10 Min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40 Min
Pastilla poulet-poivron rouge
1h 25min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Poulet mesfioui
1 Std. 20 Min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1 Std. 20 Min
Tourtes épicées au bœuf et feuilles de brick
45 Min
Poulet yassa
12 Std.
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 Std.
Curry de bœuf, coco et riz
1 Std. 40 Min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55 Min