Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g de beurre
- 1 côte de veau de 5 cm d'épaisseur
- sel
- poivre moulu
- 50 g d'amandes effilées
- 1 botte d'oignons nouveaux
- 200 g de fèves fraîches
- 200 g de petits pois frais
- 150 g d'eau
- 10 feuilles de menthe fraîche
- 1 branche de thym frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3733.5 kJ / 893 kcal
- Protein
- 68.5 g
- Karbonhidrat
- 56.5 g
- Yağ
- 34.5 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 39 g
- Sodyum
- 780.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tajine de veau aux coings
1h 10 min
Sauté d'agneau aux légumes
45 Min
Ragoût de veau printanier
1h 5 min
Salade de rouget aux figues
50min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Pâtes complètes aux crevettes
55 Min
Veau à la moutarde et ses petits légumes de printemps
1h 10 min
Mijoté de dinde, légumes printaniers
40min
Côtelettes d'agneau et purée d'artichauts
55 Min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50min
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1 Std. 15 Min