Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'huile de tournesol
- 1000 g d'escalopes de veau, taillées en lamelles (1 x 5 cm)
- 1 - 2 c. à soupe rase de piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de sauce de soja
- 30 g de sauce d'huître
- 100 g de vin de riz
- 400 g de poivrons verts, en julienne
- 400 g d'oignons doux, en julienne
- 4 c. à soupe d'huile de sésame toasté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36.08 g
- Karbonhidrat
- 8.22 g
- Yağ
- 20.46 g
- Lif
- 2.48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 min
Axoa d'agneau
55 min
Poulet tandoori
45 min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Couscous à l'agneau et au poulet
1h 20 min.
Porc vindaloo
2h 30 min.
Ragoût express d'agneau épicé
30 min
Curry d'agneau
1h
Tajine de poulet au citron confit
3h
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30 min.
Poulet de la "Mère Blanc"
1h 15min
Cari poisson
35 min