Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g d'huile de tournesol
- 1000 g d'escalopes de veau, taillées en lamelles (1 x 5 cm)
- 1 - 2 c. à soupe rase de piment séché en flocons, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de sauce de soja
- 30 g de sauce d'huître
- 100 g de vin de riz
- 400 g de poivrons verts, en julienne
- 400 g d'oignons doux, en julienne
- 4 c. à soupe d'huile de sésame toasté
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1510 kJ / 361 kcal
- Protein
- 36.08 g
- Karbonhidrat
- 8.22 g
- Yağ
- 20.46 g
- Lif
- 2.48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Poulet à la cantonaise et aux légumes
35 Min
Bœuf carottes vietnamien
1 Std. 20 Min
Stifado de bœuf
1 Std. 30 Min
Tajine de poissons au curry
55min
Gambas aux épices et coriandre
25 Min
Poulet au basilic
2 Std. 30 Min
Veau Marengo
55min
Porc vindaloo
2 Std. 30 Min
Ragoût des Caraïbes et sa timbale de riz
9u. 15min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Rougail de poisson
40 Min