Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu), type Saint Agur®
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 20 champignons de Paris frais, de taille moyenne
- 10 tranches fines de lard fumé, coupées en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 570.9 kJ / 138.2 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 2.4 g
- Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cannelés au jambon
13sa
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 dk
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 Min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2sa 35 dk
Cheesecake au saumon
4sa
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1sa 30 dk
Cuillères de langoustine au cognac
35 Min
Crumble au foie gras
1sa 10 dk
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Bouchées aux saint-jacques
25 dk
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1sa 20 dk
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3sa 25 dk