Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g de sucre en poudre
- 1 g d'agar-agar (½ sachet)
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 300 g d'eau
- 300 g de chair de melon
- 4 tranches de jambon de Bayonne, coupées en fines lamelles
- 150 g de feta, détaillée en cubes
- 100 g de roquette
- 8 c. à soupe d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1178 kJ / 283 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 23.1 g
- Lif
- 1.1 g
Alternatif tarifler
Verrines à l'italienne
3h 25min
Gaspacho de melon
10 min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Verrines printanières
25min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 godz. 30 min
Tartines scandinaves
10 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Verrine saumon-endive
10 min
Mousse de thon, tartare d'avocat et tomates séchées
10 min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10 min