Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1838 kJ / 442 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30 min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Champignons farcis aux pruneaux
30 min
Fleurs chorizo-feta
35 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Verrine aux trois poivrons
55min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Sablés au pesto et au parmesan
35 min
Sablés au parmesan
1 godz.
Sablés parmesan, olives et romarin
1 godz.