Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1838 kJ / 442 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1 Std. 20 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 λεπτ.
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2ωρ. 15 λεπτ.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2ωρ. 15 λεπτ.
Champignons farcis aux pruneaux
30 λεπτ.
Crème parmentière au saint-marcellin
45 λεπτ.
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 λεπτ.
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 Min
Coulommiers aux figues, noisettes et miel
1 Std. 20 Min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 λεπτ.
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 Min