![Mousse au roquefort, poire et gingembre Mousse au roquefort, poire et gingembre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d44b993f7e07fe1bcffb6ad04753bc4a/Derivates/9bb5e44c1ec60293e4f7998ed49007d8ba319f3f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1838 kJ / 442 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 35 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 分钟
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1小时 20 分钟
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 分钟
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1hod. 35min
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20 分钟
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Crème parmentière au saint-marcellin
45 分钟
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 分钟
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2h 15min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3 Std.
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h