Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 120 g de jus d'orange
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2075 kJ / 497 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de veau
1h 15min
Rôti de porc à la sauge et purée de topinambour
55min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Blanquette de veau
1h
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Osso-buco
1h 20min
Lapin à la provençale
1h
Bœuf carotte
1h 35min
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Lapin marengo
1h
Bœuf carottes
2 godz.
Lapin à la moutarde
1h