Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 40 g de beurre
- 800 g de paleron de bœuf coupé en morceaux
- 400 g de vin blanc sec
- 2 oignons coupés
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe de marmelade d'oranges
- 10 g de vinaigre de vin rouge
- 2 feuilles de laurier frais
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 400 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g de chair de potiron
- 2 carottes
- 1 brin de thym frais
- 1 c. à soupe d'huile de noisette
- 120 g de jus d'orange
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2075 kJ / 497 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 26 g
- Yağ
- 18 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Blanquette de veau
1h 15min
Coq au vin
9 godz. 40 min
Bœuf bourguignon
2h 30min
Rognons de veau au xérès
25min
Bœuf bourguignon
1h 25min
Lapin marengo
1h
Filet mignon de porc mariné
5sa 15 dk
Gratin de macaroni au bœuf et à la courge
1h 35min
Lapin aux pruneaux
1h
Pintade à la moutarde et aux pommes
1 Std. 5 Min
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20 min
Parmentier de boudin à la patate douce
50 min