Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g Wasser
- 4 Eier
- 150 g Möhren, in Stücken
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in kleinen Würfeln (1 cm)
- 250 g Hähnchenbrust, in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¾ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 150 g Erbsen, TK
- 120 g Cornichons, abgetropft
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Mayonnaise
- 4 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1122 kJ / 268 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2u.
Hackbällchen-Suppe
45min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Kreppel
1h
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20min
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Ucha - Fischsuppe
50min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Gefüllte Blinis
55min