Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 900 g Wasser
- 4 Eier
- 150 g Möhren, in Stücken
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in kleinen Würfeln (1 cm)
- 250 g Hähnchenbrust, in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¾ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 150 g Erbsen, TK
- 120 g Cornichons, abgetropft
- 200 g Crème fraîche
- 50 g Mayonnaise
- 4 Frühlingszwiebeln, in feinen Ringen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1122 kJ / 268 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 15 g
- Lif
- 3.1 g
Alternatif tarifler
Kreppel
1 Std.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 Min
Gefüllte Blinis
55min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 Std. 20 Min
Tschebureki
1 Std. 20 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Russischer Rote-Bete-Salat
1h 10min
Russischer Salat "Vinaigrette"
2h 20min
St. Petersburg - Joschiki
2h 55 min