Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g neutrales Öl
- 5 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 400 g Schweine-Rippchen, in Stücken (ca. 5 cm)
- 500 g Wasser
- 200 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 400 g Udon-Nudeln, TK (siehe Tipp)
- 200 g Papaya, in Würfeln (3 cm)
- 1 TL Salz
- ¼ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2105 kJ / 503 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 min
Tintenfisch-Salat scharf-sauer (酸辣墨鱼)
1h 30min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1h 30min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1 godz.
Erbsensuppe mit Tintenfischringen und Tomaten
50 min
Schweinerippchen süß-sauer mit Reis
2 Std. 25 Min
Scharfe Gemüsesuppe mit Bohnenpaste (大酱汤)
50 min
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40 min
Fischfilet mit Sojabohnensprossen in scharfer Sauce (水煮鱼)
45 min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Italienisches Gulasch
2 Std.
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 godz.