Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 230 g Mehl
- 30 g Speisestärke
- 130 g Wasser
- 1 EL Öl
- 1 TL Salz
Hähnchen
- 80 g Zwiebeln, in Ringen (1 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 350 g Hähnchenbrust, in Stücken (2 cm)
- 8 - 10 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 2 ½ EL Sesamöl
- ¼ TL Pfeffer
Nudeln und Fertigstellung
- Mehl zum Bearbeiten
- Wasser zum Kochen
- 1 Prise Salz
- Sesamöl zum Beträufeln
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Gochujang (koreanische Chilipaste) zum Servieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1852 kJ / 440 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Frühstückssuppe mit gedämpftem Huhn
30 Min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1h 15min
Papaya-Rippchen-Suppe mit Nudeln (双瓜排骨炖面)
50 Min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1 Std.
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 Std. 5 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2 Std.
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40min
Bibimbap Bowl
1h 15min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min