Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Teig
- 230 g Mehl
- 30 g Speisestärke
- 130 g Wasser
- 1 EL Öl
- 1 TL Salz
Hähnchen
- 80 g Zwiebeln, in Ringen (1 cm)
- 1000 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 350 g Hähnchenbrust, in Stücken (2 cm)
- 8 - 10 Knoblauchzehen, nach Geschmack
- 2 ½ EL Sesamöl
- ¼ TL Pfeffer
Nudeln und Fertigstellung
- Mehl zum Bearbeiten
- Wasser zum Kochen
- 1 Prise Salz
- Sesamöl zum Beträufeln
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm)
- Gochujang (koreanische Chilipaste) zum Servieren (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1852 kJ / 440 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hackbällchen-Suppe
45min
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1h 35min
Schweinebauch mit Kimchi
35min
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 Std. 10 Min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 Std. 40 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3u. 10min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1 Std. 40 Min
Frühstückssuppe mit gedämpftem Huhn
30min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1hod. 15min