Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, ungeschält
- 200 g Rote Bete, ungeschält
- 80 g Gewürzgurken (z. B. Salzdillgurken von Dovgan)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Sonnenblumenöl
- ½ TL Salz
- 120 g Erbsen, aus der Dose, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 815 kJ / 195 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kreppel
1 Std.
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Gefüllte Blinis
55 Min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1 godz. 20 min
Tschebureki
1 godz. 20 min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Oliviersalat
3 Std.
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Borschtsch mit Rindfleisch
1 Std. 10 Min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min