Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, ungeschält
- 200 g Rote Bete, ungeschält
- 80 g Gewürzgurken (z. B. Salzdillgurken von Dovgan)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Sonnenblumenöl
- ½ TL Salz
- 120 g Erbsen, aus der Dose, abgetropft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 815 kJ / 195 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 8 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gefüllte Blinis
55 Min
Tschebureki
1hod. 20min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30min
Okroschka (Kalte Suppe)
1 Std. 10 Min
Russischer Rote-Bete-Salat
1 Std. 10 Min
Piroschki mit Möhren-Füllung
4 Std. 10 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1hod. 20min
Kreppel
1 Std.
Oliviersalat
3h
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1 Std. 45 Min
Ucha - Fischsuppe
50min