Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 14 foglie di verza
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di formaggio tipo Bitto a tocchetti
- 100 g di Fontina a tocchetti
- 600 g di patate, pelate e a fette sottili
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di burro a pezzi
- 20 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 350 g di acqua
- 1 uovo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2514 kJ / 601 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Karbonhidrat
- 27.1 g
- Yağ
- 45.1 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cavolfiori gratinati
50 Min
Lasagne valtellinesi
2 godz.
Strudel di broccoletti
1 godz. 40 min
Crocchette di cavolfiore in umido
1 Std. 30 Min
Sformatini di verza e mortadella
1 Std. 30 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2 godz.
Parmigiana di cavolfiori
1 godz.
Polenta pasticciata con cavolo nero e formaggi filanti
1h 35 min
Tortini di cavolfiore e formaggio
35min
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min