Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti
- 350 g di zucchine a rondelle
- sale
- 5 fette di formaggio Asiago
- 200 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1271.9 kJ / 304 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 25.3 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 743.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Torta salata piselli e primo sale
2h 15min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Brisèe ratatouille
1 Std. 30 Min
Quiche di spinaci e speck
2 Std.
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Torta salata finocchi, pancetta e formaggella
1 Std. 30 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Torta salata tricolore
1h 20min