Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta brisée
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti
- 350 g di zucchine a rondelle
- sale
- 5 fette di formaggio Asiago
- 200 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1271.9 kJ / 304 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Karbonhidrat
- 25.3 g
- Yağ
- 17.1 g
- Doymuş Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 743.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Torta salata di zucca e spinaci
1h 50min
Crostata salata di spinaci
1h
Tortino di fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata piselli e primo sale
2 Std. 15 Min
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1h