Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno a metà
- 3 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- ½ peperoncino
- 1 pizzico di origano secco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di ceci in scatola, sgocciolati
- 50 g di acqua
- 100 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 8 fette di pane bianco per tramezzini
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1243 kJ / 297 kcal
- Protein
- 13.3 g
- Karbonhidrat
- 33.4 g
- Yağ
- 11.5 g
- Doymuş Yağ
- 20 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sformato di finocchi
1 Std.
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45min
Crostini con crema piccante ai ceci
40min
Mousse di prosciutto iberico
10min
Gamberi al balsamico
30min
Crostini alla crema di melanzane e mozzarella di bufala
55 min
Cirighet
30min
Sale di Cervia all'aceto balsamico
1 Std. 5 Min
Uova ripiene
40min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30min
Patè di pomodori secchi e tonno
15min