Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 pimientas de Cayena secas enteras
- 2 dientes de ajo
- 300 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel y cortado en trozos)
- 100 de ajetes en trozos de 6 cm
- 20 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1095 kJ / 262 kcal
- Protein
- 16.35 g
- Karbonhidrat
- 2.35 g
- Yağ
- 20.8 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Calamares encebollados
1h
Bacalao Club Ranero
1h
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Almejas a la marinera
30min
Fumet de pescado y gambas
20min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1h 10min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30min
Bacalao fresco con ajada
30min
Bacalao al pilpil (Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón)
1h
Lubina en salsa de salmorreta
25min