Rape con espárragos a la marinera

Rape con espárragos a la marinera

4.4 75 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 100 g de cebolla
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1 ramillete de espárragos verdes baby cortados en rodajas
  • 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones (4-8 uds.)
  • 1 pellizco de hebras de azafrán
  • 50 g de vino blanco
  • 150 g de fumet de pescado
  • 2 cucharadas perejil fresco picado (solo las hojas)
  • 1 cucharadita de pan rallado
  • ½ cucharadita de sal (isteğe bağlı)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 25.29 g
Kalori 995 kJ / 238 kcal
Yağ 13.53 g
Lif 0.96 g
Karbonhidrat 3.38 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...