Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Würfeln (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Saure Sahne
- 15 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 2 EL Dill, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 230 g Mehl
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Petersilie, getrocknet
- Öl zum Braten
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 125 g Katenschinkenwürfel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2635 kJ / 630 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Sellerie-Quiche
2h
Krautfleckerl aus dem Ofen
1 Std.
Butternussstrudel mit Kräuterquark
1 Std. 50 Min
Blumenkohl-Puffer mit Rote-Bete-Salat
45 Min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1 Std. 15 Min
Pikanter Kaiserschmarrn mit Leinöl-Kräuter-Creme
30 Min
Pizza mit Rote Bete
1 Std. 30 Min
Vegetarische Mangoldrouladen
1 Std. 30 Min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2 Std. 40 Min
Knusprige Auberginen auf Creme-Kohlrabi
1 Std.
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40min