Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Wasser
- 500 g Rote Bete, geschält, in Würfeln (5 mm)
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Saure Sahne
- 15 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Zitronensaft
- 1 TL Senf, mittelscharf
- 2 EL Dill, getrocknet
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 230 g Mehl
- 250 g Milch
- 3 Eier
- 1 TL Backpulver
- 2 EL Petersilie, getrocknet
- Öl zum Braten
- 1 Zwiebel, geachtelt
- 125 g Katenschinkenwürfel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2635 kJ / 630 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 6.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kürbis-Sauerkraut mit Semmelknödeln
1h 10min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1h 20min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1h 40min
Chinakohl-Pizza
1h 40min
Strudel mit Sauerkrautfüllung
1 Std. 30 Min
Rote-Bete-Tarte mit Feta
1h 20min
Gnocchi-Wirsing-Auflauf mit Camembert
1h 10min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 Std.
Grünkohl-Quiche
1 Std. 30 Min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1 Std. 30 Min
Wirsingfrikadellen
1h 20min