Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 450 g Wasser
- 400 g rote Paprika, in Streifen (5 mm)
- 200 g Babyspinat, frisch
- 200 g Rucola
- 300 g Champignons, geviertelt
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Cashewkerne, ungeröstet, ungesalzen
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Toastbrot
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
veya 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 200 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux), zerbröselt
- 7 Blätter Filoteig (ca. 30 x 30 cm, à 25 g), z.B. von Tante Fanny
- Rapsöl zum Bestreichen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 1675 kJ / 403 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 5 g
Alternatif tarifler
Polenta-Käse-Terrine im Porreemantel
5 Std. 30 Min
Paptert mit Biltong, Pilzen und Feta
1hod. 15min
Vegetarische Calzoni mit Pilzen
1h 5min
Gemüse-Schicht-Auflauf mit Bulgur
1hod. 15min
Vegetarische persische Bohnenpatties
1 Std. 40 Min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1hod. 30min
Spargel-Quiche
1 Std. 10 Min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1hod. 30min
Paprika-Porree-Quiche
1 Std. 40 Min
Porree-Tomaten-Quiche
1 Std. 40 Min
Rosenkohl-Brokkoli-Galettes
1hod. 30min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1 Std. 40 Min