Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Labskaus-Nester
- 100 g Edamer, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 150 g Rote Bete, in Stücken
- 70 g Haferflocken, zart
- 1 Ei
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Paniermehl
Gurken-Mayo und Fertigstellung
- 250 g Sonnenblumenöl
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Gewürzgurken (Abtropfgew. 190 g), abgetropft
- 5 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4093 kJ / 978 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 83 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50 min
Winterlicher Flammkuchen
2 godz.
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 min
Steckrüben-Eintopf
45 min
Himmel und Erde (Himmel un Äd)
1 godz. 10 min
Steckrüben-Pie
1 godz. 50 min
Möhren-Senfgurken-Ragout
45 min
Bremer Labskaus
1 Std. 20 Min
Steckrüben mit Kartoffeln
40min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 min
Fliederbeersuppe mit Grießklößchen
1u.
Labskaus
50 min