Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Labskaus-Nester
- 100 g Edamer, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 150 g Rote Bete, in Stücken
- 70 g Haferflocken, zart
- 1 Ei
- 20 g neutrales Öl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Paniermehl
Gurken-Mayo und Fertigstellung
- 250 g Sonnenblumenöl
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 100 g Gewürzgurken (Abtropfgew. 190 g), abgetropft
- 5 Ei
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 4093 kJ / 978 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 83 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grünkohl-Omelette
35 Min
Labskaus
50 min
Gefüllter Blumenkohl
1 Std. 20 Min
Steckrüben-Eintopf
45 Min
Gefüllte Äpfel mit Hackfleisch und Kartoffel-Sauerkraut-Stampf
1 Std.
Wurzelgemüse-Nester mit Ei und Kräuter-Mayonnaise
45 Min
Hamburger braune Kuchen
72h
Steckrüben mit Kartoffeln
40 Min
Norddeutsche Pfannkuchen
45 Min
Steckrübenpüree mit Tomaten-Crumble
50 min
Möhren-Senfgurken-Ragout
45 Min
Grünkohl-Kartoffel-Frittata
1h 10 min