Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 2 roasted red peppers, preserved
- 2 garlic cloves
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 150 g dry white wine
- 200 g fish stock
- 8 - 10 saffron threads
- ½ tsp smoked paprika, hot or sweet
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 800 g gilthead bream, fillets, sliced (5 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 49.59 g
- Karbonhidrat
- 23.42 g
- Yağ
- 18.04 g
- Lif
- 2.88 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Prawn Curry
30 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min
Beef Bourguignon
1h 30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Seafood Stew with Rice
30 Min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35min
Squid with Ginger and Soy
40 Min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 Min
Asian-style Beef Stew
2 Std. 30 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 Min