Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g extra virgin olive oil
- 100 g onions, quartered
- 2 roasted red peppers, preserved
- 2 garlic cloves
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 150 g dry white wine
- 200 g fish stock
- 8 - 10 saffron threads
- ½ tsp smoked paprika, hot or sweet
- 1 pinch fine sea salt
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 500 g fresh mussels, scrubbed and debearded
- 800 g gilthead bream, fillets, sliced (5 cm)
- 1 Tbsp fresh parsley, leaves only, roughly chopped
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1899 kJ / 454 kcal
- Protein
- 49.59 g
- Karbonhidrat
- 23.42 g
- Yağ
- 18.04 g
- Lif
- 2.88 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Seafood Stew with Coconut Milk
35min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Brodet (Fish stew)
1h 15min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35min
Seafood Risotto
40min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40min