Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
veya 1 c. à café de paprika doux en poudre - 40 g de mélasse
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (isteğe bağlı)
- 1 c. à café de moutarde
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 550 g de haricots borlotti, en conserve, égouttés (poids net égoutté)
- 1 c. à café de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 754.7 kJ / 179.5 kcal
- Protein
- 7.3 g
- Karbonhidrat
- 24.3 g
- Yağ
- 5.7 g
- Lif
- 5.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30 min
Riz au pak-choï et jambon
40 min
Potée de haricots fumés
30 min
Chili sans viande
1 godz.
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45 min
Pâtes à la bolognaise végétarienne
45 min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1 godz.
Dahl noir crémeux et chou-fleur rôti
16h 25min
Ragoût de haricots œil noir aux légumes
2 Std. 35 Min
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50 Min
Bolognaise aux lentilles vertes
40 min
Garbure au tofu
1hod. 45min