Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 scalogno a pezzi
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cardi puliti a pezzi
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1x1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 605.5 kJ / 144.8 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 18.8 g
- Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata di porri
40 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Crema di cavolo nero e cannellini
50 min
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50 min
Ribollita
2 Std. 30 Min
Minestra al cavolo nero, lenticchie e piselli spezzati
1 Std.
Sformato di cardi
1 Std.
Polenta ai porri
1 Std. 5 Min
Soufflè ai cardi al vapore
1 Std. 20 Min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40 Min
Cardi gratinati
40 Min
Vellutata di topinambur e salvia
50 min