Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di aceto balsamico
- 30 g di zucchero
- 600 g di peperoni rossi, puliti, a pezzi
- 100 g di pomodoro, in quarti
- 20 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 80 g di succo d'arancia
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 593 kJ / 142 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Chutney al cocco e coriandolo
45min
Gazpacho indiano
2h 10 min.
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10 min.
Spuma di barbabietola con aringhe
1 Std. 15 Min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Gazpacho
15 Min
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1h 10 min.
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Tzatziki
20min