Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di aceto balsamico
- 30 g di zucchero
- 600 g di peperoni rossi, puliti, a pezzi
- 100 g di pomodoro, in quarti
- 20 g di scalogno, a metà
- 1 spicchio di aglio, a metà
- 80 g di succo d'arancia
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe di Sichuan
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 593 kJ / 142 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 Std. 30 Min
Vellutata fredda avocado, cetrioli e cumino
15 Min
Salsa greca
10 Min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 Min
Gazpacho
15 Min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 Min
Gazpacho di pomodoro e gamberi
2 godz. 25 min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 Min
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1 Std.
Caviale di melanzane (Moutabel)
50 min
Gazpacho feta e cetrioli
1h 10 min