Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di pomodori maturi, senza pelle e semi, a pezzi
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo
- 300 g di peperoni gialli, spellati, metà falde e metà a pezzi (1 cm)
- 200 g di cetrioli sbucciati, metà a pezzi e metà a cubetti (1 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 5 - 10 gocce di Tabasco (a piacere)
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 100 g di cipollotti a rondelle
- 16 mozzarelline ciliegine
- 12 fette di pane casereccio tostato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 28.2 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10 dk
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho di pomodoro e basilico
15min
Gazpacho
15min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20 dk
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 dk
Gazpacho di carote
10 dk
Bloody Mary
10 dk
Gazpacho feta e cetrioli
1 Std. 10 Min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 Min
Tzatziki
20 dk
Maionese al curry
15min