Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 4 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 finocchi, puliti e a fette sottili
- 4 filetti di scorfano
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 2 pizzichi di paprika dolce
- 1 - 2 patate viola, pelate e a fettine sottili (spessore 1-2 mm)
- 500 g di acqua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1058 kJ / 253 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Karbonhidrat
- 12.9 g
- Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Pesce spada agrumato
35 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Merluzzo agli aromi, con zucca e patate
35 min
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1h 5 min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Filetti di salmone con grano saraceno e asparagi
40 min
Pesce persico ai carciofi
30 min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Pescatrice ai pomodorini
1h